torsdag 5. mars 2015

Teaterforestillingen om Skinnvotten

Barnehagen skal gi barn mulighet til å oppleve kunst og kultur og til selv å uttrykke seg estetisk, gjennom sang, dans og drama (Rammeplan. s. 36).:
Onsdag hadde vi vår avslutning av prosjektet om Skinnvotten. Alle barn og voksne fikk ansiktsmaling og kostyme på. Vi hadde invitert Lamøya, Bukkholmen og Skarvskjæret, så de kom alle sammen for å se på oss. Det ble hele tre forestillinger denne formiddagen. Barna tok rollene sine på alvor og sa både replikker og gjorde det de hadde øvd på.


På avdelinga har vår gode hjelper Ronny lagd en scene og hengt opp sceneteppe til oss. Denne har barna virkelig satt pris på og de trekker opp på scenen når de skal både synge, danse og ha rollelek. Barna har selv fått være med på å male og henge opp kulissene. Dette bidrar til at barna får styrke sin kulturelle identitet og tar i bruk fantasien og skaperglede. (jf. Rammeplanen s. 36).
Vi har også prata om hva en scene er, hva det vil si å være en skuespiller og vi hadde øvd oss på hvordan vi skal opptre når det kommer publikum. Det at vi ønsker velkommen, takker for oppmøtet og bukker etter at forestillingen er slutt.


Liten drikke og leke/lese-pause må til mellom slagene!

Her deler vi gleden sammen etter vel gjennomført teaterforestilling!






 Vi bukker og nikker, og mottar applaus fra publikum! TAS :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar