mandag 2. mars 2015

Karneval


                                            KARNEVAL                                         

Vi har laget en karnevalstradisjon i vår barnehage der fokuset er skaperglede, kreativitet, lek og humor. Det vil si at vi ikke ønsker at barna skal ha med seg kostymer i barnehagen. Det kan ofte føre til kjøpepress hos foreldre og ubevisst gruppepress hos barna der det blir viktig for dem å ha ”det riktige” kostyme. Det er også mange små barn som dårlig takler å møte opp i barnehagen utkledd som noe fordi det er så annerledes enn det de er vant til. I stedet har vi en dag der vi pynter barnehagen med ballonger og serpentiner. På formiddagen får barna pynte egne partyhatter, de lager seg masker og de som vil maler ansiktet sitt. Dette er gode aktiviteter å starte dagen med der barnas ønsker og kreativitet står i fokus, samtidig som det blir en rolig og god start på dagen.
















Før lunsj er det fellessamling og trylleshow med tryllekunstner Fabio og hans venn Berni. Etter pølselunsj er det klart for musikk og dans inne på hver avdeling etterfulgt av pinjata-slåing.




SLÅ-SLÅ-SLÅ-SLÅ KATTA UT AV SEKKEN NÅ – SLÅ!!!







Akkurat slik var vår karnevalsfeiring i år, fredag 27. februar – En flott dag der fellesfølelse, kreativitet og humor sto i sentrum. En fin tradisjon vi er stolt av å ha laget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar