tirsdag 23. juni 2015

Sommerbrev

SOMMERBREV 2015
I år som i fjor sender jeg ut en liten sommerhilsen med tanker om året som har gått og hva fremtiden har i vente.
Høsten 2014 fyltes Rabben barnehage med forventningsfulle barn og voksne. Personalgruppa hadde vokst betraktelig over sommeren og alle rom ble fylt med liv.
Personalet har det siste året jobbet mye med foreldresamarbeid. Alt fra hvordan vi skaper de beste relasjoner til dere foreldre helt ned til hvordan vi hilser når dere kommer inn døra på morgenen. 
Vi får tilbakemeldinger fra mange av dere om at det er godt å komme til barnehagen på morgenen og det setter vi veldig stor pris på. Fortsett å gi oss konstruktiv kritikk. Vi ønsker å være i utvikling og da er vi avhengige av tilbakemeldinger fra dere.
53 barn har lekt, lært, sanset og opplevd i Rabben barnehage dette året. Nå drar noen fra oss fordi de begynner på skolen eller skal flytte, mens nye kommer til. Fra høsten av vil det være 56 barn hos oss. Noen går fra småbarnsavdeling til storbarnsavdeling, mens andre blir på den avdelinga de har gått tidligere.
Noen nye voksne vil også starte ettersom Hege Renate på Skarvskjæret, Olesja og Annette på Lamøya er ute i svangerskapspermisjon. I løpet av høsten går også Marianne ut svangerskapspermisjon.                                                                                                         
Andrea Meland er allerede startet hos oss og hun er ped.leder på Lamøya sammen med Marianne.      Ingjerd Thorsen som allerede har vært innom, starter 1.juli og blir mest å finne på Skarvskjæret. Hun er førskolelærer.                                                                                   
Torunn Hammer vil starte hos oss 17.august og vil være inne på Lamøya.
Vi er godt i gang med å lage årsplan for neste barnehageår, denne gang på en litt annen måte og med en spennende vri som vi gleder oss til å vise dere. Vi vil også i det neste barnehageåret ha fokus på foreldresamarbeid, men også språkmiljøet i barnehagen. Hvordan vi voksne i barnehagen kan være de beste rollemodeller for barna, hvordan bruker vi språket i hverdagssituasjoner, hvordan leser vi for barna og selvfølgelig fortsette med alt Brit og kulturskolen lærte oss om sammenhengen mellom språk og musikk. I tillegg videreføres selvfølgelig samarbeidsavtalene våre med Hurran villsau og Måsøval fiskeoppdrett, samt at vi skal lage en leirplass med gapahuk og naturleikeplass ikke langt fra barnehagen. Altså mye spennende også i året som kommer.
Vil med dette ønske dere alle en riktig GOD SOMMER!

Med vennlig hilsen

Britt 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar